Topkapning i Skanderborg, Silkeborg og Horsens

Vi udfører sektionsfældning eller topkapning i Skanderborg, Silkeborg og Horsens alt efter adgangsforhold og kundens ønsker. Det kan ske ved træklatring, hvor vi skærer træet i nogle mindre stykker der kan håndteres. Vi bruger også kraner og lifte, det er hurtigere men kræver mere plads.

Vi kan stå for oprydning og bortskaffelse af grene og stammer, hvis dette ønskes. Vi kommer altid ud og giver et tilbud på opgaven, her finder vi den rigtige løsning af opgaven til den rigtige pris.

Vi er uddannet og forsikret ved Topdanmark.

Hvad er topkapning?

Topkapning er en alternativ teknik inden for træfældning. Metoden er forholdsvis simpel og indebære at vi skære træet i mindre stykker som er mere håndterbare. Det gør vi fra toppen og ned indtil hele træet er fældet.

Fordelen ved denne metode er, at det ikke kræver meget plads at udføre. Så har du et træ i et snævert eller indskrænket område hvor et faldende træ kan forvolde unødvendigt skade til en bygning eller andet, så er topkapning den perfekte løsning.

Få professionel hjælp til topkapning

Uanset hvordan det udføres, er det altid en god idé at få hjælp til at fælde træer. Når man taler om opgaver hvor der er behov for mere kontrol over træet, er dette endnu mere gældende. Topkapning er en metode der kræver erfaring med faget og stor kontrol fra personen der udfører arbejdet.

Så har du et træ der skal fældes i et vanskeligt sted? Så tøv ikke med at kontakte os. Som professionel fagmand kan jeg garantere at træet fældes sikkert og effektivt uanset om du har brug for topkapning eller ordinær træfældning.

Kontakt os i dag for et tilbud

Ønsker du hjælp til en topkapning er du velkommen til at give os et kald på tlf. 26 74 30 37. Du kan også skrive en besked til vores mail ag.skovservice@gmail.com eller kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.