Træfældning i Skanderborg, Silkeborg og Horsens

Hos AG Skovservice tilbyder vi manuel træfældning, den traditionelle løsning. Dette kræver, at der er plads at lade træet falde på. Vi bruger kiler til at styre træets faldretning, ved større og mere besværlige træer bruges der også trækspil.

Vi løser alle former for opgaver indenfor skovservice, hvad end de er store eller små, og vi giver en god pris på træfældning. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi ud og ser på opgaven og taler med dig om, hvordan vi bedst kan løse den.

Vi arbejder primært i områderne nær Skanderborg, Silkeborg og Horsens. Så står du og har brug for hjælp til træfældning, så tøv ikke med at give os et kald.

Vi er uddannet og forsikret ved Topdanmark.

Professionel træfældning

Har du træer der skal fældes, er det typisk en god idé at få hjælp fra en professionel. Fælder du selv træer uden erfaring, kan det hurtigt gå galt, da træet kan falde på et nærliggende hus, bil eller andet. I værste tilfælde kan du selv komme alvorligt til skade. Men hvis du får hjælp fra en professionel som os, kan vi sikre at arbejdet bliver udført sikkert og effektivt. Ved brug af kilder og trækspil kan vi bestemme træets retning når det fældes.

Hvad koster træfældning?

Prisen kommer an på træets størrelse, hvor lang tid det tager at fælde og hvorvidt du skal bruge yderligere hjælp efter fældningen. Dette kan være med rodfræsning, stubfræsning eller andet.

Skal du have fældet flere træer, har det selvfølgelig også en effekt på prisen. Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at give os et kald. Vi kommer gerne ud og ser opgavens omfang og giver dig et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på træfældning

Skal vi stå for fældningen af dine træer, så giv os et kald på 26 74 30 37 i dag. Du kan også skrive til os gennem vores e-mail ag.skovservice@gmail.com eller via vores kontaktformular hvis det passer dig bedre.